Pentru siguranța rutieră

Parada Micilor Bicicliști

Parada micilor biciclisti (PMB) – eveniment organizat de Asociatia GO4FUN (membru CSR), a avut loc pe 1 iunie 2024 la Sema Parc, Bucuresti, si a fost dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta. Promovand un stil de viata sanatos, prin sport, reciclare si protejarea mediului inconjurator, dar si promovarea regulilor care trebuie respectate in timpul deplasarii pe doua roti.

Peste 1200 de copii alături de părinți, bunici și prieteni adulți au sărbătorit Ziua Copilului la Parada Micilor Bicicliști West Side Kids Race, organizată de  Asociația Go4fun, Road Grand Tour şi Primăria Sectorului 6, cu sprijinul Reciclad’OR si suportul Coalitiei pentru Siguranta Rutiera.

Parada Micilor Bicicliști West Side Kids Race  a inclus activități de promovare a mersului pe bicicletă în siguranță, iar cei mai tineri bicicliști au învățat reguli ce trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți. Copiii au exersat pedalatul în pluton, slow bike și traseele de abilități printre jaloane și obstacole amenajate pe carosabil. Au vizitat un camion electric prezent la eveniment, cu ajutorul căruia au înțeles cât de mare este unghiul mort și cum trebuie să se facă vizibili în preajma autovehiculelor.

La finalul zilei a avut loc festivitatea de premiere și extragere premiilor de tombolă oferite de partenerii evenimentului.

Parada Micilor Bicicliști West Side Kids Race  a fost o nouă aventură pe două roți împreună cu cei peste 2000 de copii și adulți prezenți pe parcursul zilei la eveniment organizată cu sprijinul partenerilor evenimentului: Ambasada Regatului Ţărilor de Jos, Sema Parc, Federația Bicicliștilor din România,  Coaliția pentru Siguranța Rutieră, UNTRR, UNSAR, TBI Bank, Auchan, ING Bank, Orange, Fiterman Pharma, Remat Holding, Bikexpert, Nutrivita, Danone, Volvo, The Bridge, MarosBike, Vesta, Autonom – Rent a Car, Cycle4GlobalGoals, Click Birotica, Apa Nova.

Mulțumim ADP Sector 6, Brigada Rutieră și Jandarmeria Română pentru sprijinul acordat în desfășurarea evenimentului.Leave a Reply